ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ και ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Κλασικοί μπουφέδες και βιτρίνες

 Στα έπιπλα Θεσσαλονίκη IN Σταυρόπουλος προτείνουμε κλασικούς μπουφέδες με τους ασορτί καθρέπτες και κλασικές  βιτρίνες για να συμπληρώσετε το χώρο της τραπεζαρίας σας. Επιλέξτε ξύλο δρυός ή καρυδιάς ή φινίρισμα πατίνας και συνδυάστε τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε με την αισθητική που σας εκφράζει!

Για τιμές, προσφορές ή οποιαδήποτε διευκρίνηση, σχετικά με τη συλλογή “κλασικοί μπουφέδες και βιτρίνες”, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310-476095, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στην έκθεση μας που θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην οδό Χάλκης 10, Πυλαία (πριν το Mediterranean Cosmos) Θεσσαλονίκη.

 


 • Η εκλεπτυσμένη κλασική βιτρίνα Aida με αρχαιοελληνικό μοτίβο μαιάνδρου θα γίνει απαραίτητο κομμάτι για την τραπεζαρίας σας. Η κλασική βιτρίνα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό οικολογικό ξύλο και παρουσιάζεται σε εκρού χρώμα με χρυσό φινίρισμα. Οι κολώνες που συνδέουν τη βάση με το πάνω μέρος είναι διακοσμημένες με ένα κομψό περίγραμμα χρυσού φινιρίσματος, που προσθέτει μια εξαιρετική πινελιά στην τραπεζαρία σας. Οι τεχνικές σκίασης στις επίπεδες επιφάνειες σε χρυσές αποχρώσεις, δημιουργούν ένα πολυτελές σχέδιο με κλασικά στοιχεία.

   

  Η κλασική βιτρίνα αποτελείται από τέσσερις γυάλινες πόρτες και περιλαμβάνει, δύο φώτα LED, τέσσερα ντουλάπια στο κάτω μέρος και καθρέφτη στην πλάτη. Το πολύτιμο πόμολο των αυθεντικών κρυστάλλων Swarovski πάνω στη χρυσή επιφάνεια, ενισχύει την αξία αυτής της συλλογής και πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα .

  Η διάστασή της είναι 1,65 *0,52

  Η αξία της είναι από 2370 Ε, μόνο 2000Ε

   

  View Gallery

 • Η εκλεπτυσμένη κλασική βιτρίνα Aida με αρχαιοελληνικό μοτίβο μαιάνδρου θα γίνει απαραίτητο κομμάτι για την τραπεζαρίας σας.  Η κλασική βιτρίνα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό οικολογικό ξύλο και παρουσιάζεται σε εκρού χρώμα με χρυσό φινίρισμα. Οι κολώνες που συνδέουν τη βάση με το πάνω μέρος είναι διακοσμημένες με ένα κομψό περίγραμμα χρυσού φινιρίσματος, που προσθέτει μια εξαιρετική πινελιά στην τραπεζαρία σας. Οι τεχνικές σκίασης στις επίπεδες επιφάνειες σε χρυσές αποχρώσεις, δημιουργούν ένα πολυτελές σχέδιο με κλασικά στοιχεία.

   

  Η κλασική βιτρίνα αποτελείται από τρείς πόρτες και περιλαμβάνει, δύο φώτα LED, τρία συρτάρια, καθρέφτη στην πλάτη και μηχανισμό συρταριών με μαλακό κλείσιμο. Το πολύτιμο πόμολο των αυθεντικών κρυστάλλων Swarovski πάνω στη χρυσή επιφάνεια, ενισχύει την αξία αυτής της συλλογής και πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα.

  Η διάστασή της είναι 1,28 * 0,52

  Η αξία της είναι από 2200 Ε, μόνο 1870 Ε

   

  View Gallery

 • Ο εκλεπτυσμένος κλασικός μπουφές Aida με αρχαιοελληνικό μοτίβο μαιάνδρου είναι ένα πρακτικό έπιπλο αποθήκευσης για το σαλόνι ή την τραπεζαρία σας. Ο κλασικός μπουφές είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό οικολογικό ξύλο και παρουσιάζεται σε εκρού χρώμα με χρυσό φινίρισμα. Η επίπεδη επιφάνεια συνδέεται με τη βάση με ένα κομψό περίγραμμα χρυσού φινιρίσματος, και προσθέτει μια εξαιρετική πινελιά στην τραπεζαρία σας. Οι τεχνικές σκίασης στις επίπεδες επιφάνειες σε χρυσές αποχρώσεις, δημιουργούν ένα πολυτελές σχέδιο με κλασικά στοιχεία.

   

  Ο κλασικός μπουφές αποτελείται από τέσσερις πόρτες και ένα κεντρικό συρτάρι με μαλακό μηχανισμό. Το πολύτιμο πόμολο των αυθεντικών κρυστάλλων Swarovski πάνω στη χρυσή επιφάνεια, ενισχύει την αξία αυτής της συλλογής και πιστοποιεί την υψηλή ποιότητά της.

  Η διάστασή του είναι 1,63 * 0,49

  Η αξία του είναι από 1047 Ε, μόνο 890 Ε.

  Η αξία του καθρέπτη είναι από 423 Ε, μόνο 360 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α .

  View Gallery

 • Η συλλογή επίπλων TORRIANI αντιπροσωπεύει την ιταλική κομψότητα και θα διαμορφώσει μία πολυτελή διακόσμηση στο σαλόνι σας. Ο κλασικός μπουφές παρουσιάζεται σε γυαλιστερό φινίρισμα καρυδιάς . Οι καμπυλωτές γραμμές του επίπλου γίνονται πολύτιμες από ένθετα σφενδάμου και διακοσμητικά σκαλίσματα. Ο μπουφές αποτελείται από τρεις πόρτες με κλειδαριά και τρία συρτάρια με αντικέ λαβές. Συνδυάστε τον μπουφέ με τη βιτρίνα και τον καθρέφτη από την ίδια Ιταλική συλλογή επίπλων.

  Η διάστασή του είναι 1,88 * 0,55

  Η αξία του  δίχως καθρέπτη είναι από 2800 Ε, μόνο 2380 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α .

  View Gallery

 • Βιτρίνα μονή της σειράς NOSTALGIA, διακοσμημένη με τα ίδια ξυλόγλυπτα που έχει και ο ασορτί μπουφές της .

  Πολύ ωραίες λεπτομέρειες στις πόρτες με διακοσμητικά  κρύσταλλα .

  Υπάρχει φωτισμός εσωτερικά .

  Η διάστασή της είναι 0,70 *0,47

  Στοιχίζει από 1140 Ε, μόνο 970 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α .

   

   

  View Gallery

 • Μπουφές με 3 πόρτες NOSTALGIA Ιταλικής κατασκευής. Ο παραδοσιακός μπουφές παρουσιάζεται σε φινίρισμα καρυδιάς. Οι επίπεδες επιφάνειες και τα πορτάκια είναι επεδενδυμένα από φυσικό καπλαμά, ενώ οι συνδέσεις του μπουφέ ενισχύονται από μασίφ ξύλο καθιστώντας την κατασκευή στιβαρή. Το έπιπλο διαθέτει τρία συρτάρια και τρεις πόρτες με διακοσμητικό σκάλισμα από φυσικό ξύλο και αντικέ λαβές. Συνδυάστε τον μπουφέ με την βιτρίνα ή τον καθρέφτη από την ίδια Ιταλική συλλογή επίπλων.

  Η διάστασή του είναι 1,61 *0,51

  Η αξία του είναι από 1270 Ε, μόνο 1080 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α .

  View Gallery

 • Η μονή βιτρίνα SIENA ανήκει σε μία ιταλική συλλογή επίπλων σε vintage στιλ. Η βιτρίνα εμφανίζεται σε λάκα, ένα έπιπλο με αριστοκρατικό ύφος που φαίνεται εξαιρετικά κομψό σε κάθε σπίτι. Η μονή βιτρίνα έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας ξύλου φιλύρας. Το ξύλο φιλύρας χρησιμοποιείται ευρέως στην ξυλογλυπτική και είναι ένα από τα λίγα φυσικά ξύλα λευκού χρώματος, με λεπτούς, σκούρους, κόκκους, που κάνουν τη συνολική λευκότητα να φαίνεται πιο ζωντανή και ζεστή. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η χαρακτική ξύλου μυρτιάς, σε μοτίβο αλυσίδας, σκαλισμένο σε πλαίσιο από μασίφ ξύλο.

   

  Το έπιπλο παρουσιάζεται σε πατίνα με φινίρισμα λάκας, ένθετο διακοσμητικό μαρκετερί και αντικέ λαβές. Για μέγιστη στιβαρότητα οι επιφάνειες ενισχύονται από ξύλο και καλύπτονται από φυσικό καπλαμά. Η βιτρίνα αποτελείται από μία πόρτα γυάλινης όψης και περιλαμβάνει εσωτερικό φωτισμό, καθώς και καθρέφτη που τοποθετείται στο εσωτερικό, για να αναδείξει την ομορφιά των διακοσμητικών αντικειμένων που τοποθετούνται στα γυάλινα ράφια. Συνδυάστε τη βιτρίνα, με τον μπουφέ ή την τραπεζαρία από την ίδια Ιταλική συλλογή επίπλων.

  Η διάστασή της είναι 0,81 *0,47 .

   

  Η αξία της είναι από 1750 Ε, μόνο 1490 Ε

   

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Η δίφυλλη βιτρίνα SIENA ανήκει σε μία ιταλική συλλογή επίπλων σε vintage στιλ. Η βιτρίνα εμφανίζεται σε λάκα, ένα έπιπλο με αριστοκρατικό ύφος που φαίνεται εξαιρετικά κομψό σε κάθε σπίτι. Η δίφυλλη βιτρίνα έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας ξύλου φιλύρας. Το ξύλο φιλύρας χρησιμοποιείται ευρέως στην ξυλογλυπτική και είναι ένα από τα λίγα φυσικά ξύλα λευκού χρώματος, με λεπτούς, σκούρους, κόκκους, που κάνουν τη συνολική λευκότητα να φαίνεται πιο ζωντανή και ζεστή. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η χαρακτική ξύλου μυρτιάς, σε μοτίβο αλυσίδας, σκαλισμένο σε πλαίσιο από μασίφ ξύλο.

  Το έπιπλο παρουσιάζεται σε πατίνα με φινίρισμα λάκας, ένθετο διακοσμητικό μαρκετερί και αντικέ λαβές. Για μέγιστη στιβαρότητα οι επιφάνειες ενισχύονται από ξύλο και καλύπτονται από φυσικό καπλαμά. Η βιτρίνα αποτελείται από δύο πόρτες γυάλινης όψης και περιλαμβάνει ένα συρτάρι, εσωτερικό φωτισμό, καθώς και καθρέφτη που τοποθετείται στο εσωτερικό, για να αναδείξει την ομορφιά των διακοσμητικών αντικειμένων που τοποθετούνται στα γυάλινα ράφια. Συνδυάστε τη βιτρίνα, με τον μπουφέ ή την τραπεζαρία από την ίδια Ιταλική συλλογή επίπλων.
  Η διάστασή της είναι 1,24 *0,47 .

  Η αξία της είναι από 2300 Ε, μόνο 1955 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Ο μπουφές SIENA ανήκει σε μία ιταλική συλλογή επίπλων σε vintage στιλ. Ο μπουφές εμφανίζεται σε εκρού πατίνα, με αριστοκρατικό ύφος που φαίνεται εξαιρετικά κομψός σε κάθε σπίτι. Το έπιπλο έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας ξύλου φιλύρας. Το ξύλο φιλύρας χρησιμοποιείται ευρέως στην ξυλογλυπτική και είναι ένα από τα λίγα φυσικά ξύλα λευκού χρώματος, με λεπτούς, σκούρους, κόκκους, που κάνουν τη συνολική λευκότητα να φαίνεται πιο ζωντανή και ζεστή.

  Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η χαρακτική ξύλου μυρτιάς, σε μοτίβο αλυσίδας, σκαλισμένο σε πλαίσιο από μασίφ ξύλο. Ο κλασικός μπουφές παρουσιάζεται σε πατίνα με φινίρισμα λάκας, ένθετο διακοσμητικό μαρκετερί και αντικέ λαβές. Για μέγιστη στιβαρότητα οι επιφάνειες ενισχύονται από ξύλο και καλύπτονται από φυσικό καπλαμά. Συνδυάστε τον μπουφέ με τον καθρέφτη ή την τραπεζαρία από την ίδια Ιταλική συλλογή επίπλων.

  Η διάστασή του είναι 1,88 *0,50 *0,97 Υ

  Η αξία του μπουφέ είναι από 2300 Ε, μόνο 1950 Ε.
  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Μπουφές τραπεζαρίας κλασσικός, με ξυλόγλυπτα σκαλίσματα που θα προσθέσουν μοναδικό στιλ στη διακόσμηση του σαλονιού σας. Ο κομψός κλασικός μπουφές ανήκει στην Ιταλική συλλογή επίπλων TREVISO, παρουσιάζεται σε φινίρισμα κερασιάς και στο τελικό στάδιο έχει περαστεί με λούστρο υψηλής γυαλάδας, για μέγιστο σφράγισμα των πόρων. Το πλαίσιο και οι συνδέσεις του ενισχύονται από μασίφ ξύλο, ενώ οι μεγάλες επιφάνειες είναι επεδενδυμένες με φυσικό καπλαμά κερασιάς καθιστώντας την κατασκευή στιβαρή. Ο κλασσικός μπουφές διαθέτει τέσσερα ντουλάπια και τρία συρτάρια με διακοσμητικό σκάλισμα στο πλαίσιο και αντικέ λαβές. Συνδυάστε τον μπουφέ με τον καθρέφτη από την ίδια συλλογή επίπλων.
  Η αξία του είναι από 1960 Ε, μόνο 1670 Ε.
  Η αξία του καθρέπτη είναι από 250 Ε, μόνο 210 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Βιτρίνα εισαγωγής από την Ιταλία

  Διατίθεται με γυάλινα εσωτερικά ράφια αλλά και με ξύλινα σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί σαν βιβλιοθήκη.

  Καρυδιά είναι το ξύλο που κατασκευάστηκε και οι διαστάσεις είναι 112*045*210.

  Η σειρά αυτή καλύπτει όλες τις ανάγκες της τραπεζαρίας και του καθιστικού αφού υπάρχει τραπεζαρία , μπουφές , τραπεζάκι σαλονιού και έπιπλο τηλεόρασης.
  Η αξία της είναι από 1820 Ε, μόνο 1550 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Βιτρίνα ιταλικής προέλευσης.

  Μια δημιουργία για ιδιαίτερους ανθρώπους με ξεχωριστό γούστο!!

  Από 100% μασίφ ξύλο δρυός, όπου χάρη στις σύγχρονες μεθόδους αποξήρανσης αποκλείεται η πιθανότητα σκεύρωσης

  Η ομορφιά των ξύλινων επίπλων ανακαλύπτεται ξανά.

  Με ιδιαίτερες λεπτομέρειες  για να ταιριάζει σε κλασικούς και μοντέρνους χώρους

  Οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι 0,81 και 1,41 * 2,09 ύψος  .

  Ρωτήστε μας για τα διαθέσιμα χρώματα του ξύλου !

   

  View Gallery

 • Μπουφές ιταλικής εταιρείας.

  Μια δημιουργία για ιδιαίτερους ανθρώπους με ξεχωριστό γούστο!!

  Από 100% μασίφ ξύλο βελανιδιάς όπου χάρη στις σύγχρονες μεθόδους αποξήρανσης αποκλείεται η πιθανότητα σκεύρωσης

  Η ομορφιά των ξύλινων επίπλων ανακαλύπτεται ξανά.

  Με λεπτομέρειες από  σιδερένιες λαβές και  συρόμενα πλαίσια στις πόρτες του μπουφέ Eclettica για να

  ταιριάζει και στους μοντέρνους χώρους.

  Διαθέσιμες διαστάσεις 1,35 *0,50 / 1,50 *0,50 /1,75 * 0,50 και 2,00 *0,50.

  Ρωτήστε μας για την διάσταση που σας ενδιαφέρει!

   

   

   

   

  View Gallery

 • Τρίφυλλη βιτρίνα “fantasia” , σε bianco antico πεπαλαιωμένη δρυς βαφή πατίνα .

  Τα led που υπάρχουν μέσα προσδίδουν, πολυτέλεια και φινέτσα.

  Παράγεται σε δίφυλλη, μονόφυλλη και γωνιακή.

  Διάσταση 1,87*0,50 *2,10.

  Η αξία της είναι από 2587 Ε, μόνο 2200 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α .

  View Gallery

 • Τρίφυλλη βιτρίνα, “fantasia” ιταλικής προέλευσης .
  Η σειρά αυτή καλύπτει όλες τις ανάγκες του σαλονιού αφού βγάζει τραπεζαρία, μπουφέ και τραπεζάκι σαλονιού.
  Διάσταση 1,87*0,50* 2,10Υ.

  Η αξία της είναι από 2419 Ε, μόνο 2060 Ε .

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α .

  View Gallery

 • Βιτρίνα “fantasia” εισαγωγής από Ιταλία.

  Διάσταση : 0,80 *0,80 *2,10 ύψος.

  Η σειρά “fantasia” καλύπτει όλες τις ανάγκες του σαλονιού αφού βγάζει μπουφέ, έπιπλο τηλεόρασης , τραπεζάκι σαλονιού.
  Η αξία της είναι από 1500 Ε, μόνο 1280 Ε..

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Ιταλική χειροποίητη βιτρίνα treviso day.

  Ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες με παραδοσιακή τεχνική από Ιταλία.

  Μασίφ ξύλου με επένδυση από ξύλο κερασιάς με χειροποίητη βαφή

  Οι διαστάσεις είναι 1,58 * 0,50 *2,10 Υ

  Η σειρά αυτή καλύπτει όλες τις ανάγκες του σαλονιού αφού βγάζει τραπεζαρία , μπουφέ , τραπεζάκι σαλονιού.

  Η αξία της είναι από 3000 Ε, μόνο 2550 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α .

   

  View Gallery

 • Κλασικός μπουφές τραπεζαρίας, με ξυλόγλυπτα σκαλίσματα σε χρυσό φινίρισμα, που χαρίζουν έναν μοναδικό σχεδιασμό. Ο κομψός κλασικός μπουφές ανήκει στην Ιταλική συλλογή επίπλων TREVISO και παρουσιάζεται σε πατίνα με antique white φινίρισμα. Το πλαίσιο και οι συνδέσεις τoυ ενισχύονται από μασίφ ξύλο, ενώ οι μεγάλες επιφάνειες είναι επεδενδυμένες με φυσικό καπλαμά φλαμουριάς καθιστώντας την κατασκευή στιβαρή. Ο μπουφές διαθέτει δύο ντουλάπια και τρία συρτάρια στο κέντρο με διακοσμητικό σκάλισμα και αντικέ λαβές. Συνδυάστε τον κλασικό μπουφέ με τον καθρέφτη από την ίδια συλλογή επίπλων.

  Η αξία του μπουφέ ( δίχως τον καθρέπτη )είναι από 1440 Ε, μόνο 1225 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Βιτρίνα εισαγωγής από την Ιταλία

  Διατίθεται με γυάλινα εσωτερικά ράφια αλλά και με ξύλινα σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί σαν βιβλιοθήκη.

  Καρυδιά είναι το ξύλο που κατασκευάστηκε και οι διαστάσεις είναι 112*045*210.

  Η σειρά αυτή καλύπτει όλες τις ανάγκες της τραπεζαρίας και του καθιστικού αφού υπάρχει τραπεζαρία , μπουφές , τραπεζάκι σαλονιού και έπιπλο τηλεόρασης.
  Η αξία της είναι από 1820 Ε, μόνο 1550 Ε.

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Κλασσικός μπουφές τραπεζαρίας, με ξυλόγλυπτα σκαλίσματα σε χρυσό φινίρισμα, που χαρίζουν έναν μοναδικό σχεδιασμό. Ο κομψός κλασσικός μπουφές ανήκει στην Ιταλική συλλογή επίπλων TREVISO και παρουσιάζεται σε πατίνα με antique white φινίρισμα. Το πλαίσιο και οι συνδέσεις τoυ ενισχύονται από μασίφ ξύλο, ενώ οι μεγάλες επιφάνειες είναι επεδενδυμένες με φυσικό καπλαμά φλαμουριάς καθιστώντας την κατασκευή στιβαρή. Ο μπουφές διαθέτει τέσσερα ντουλάπια και τρία συρτάρια με διακοσμητικό σκάλισμα και αντικέ λαβές. Συνδυάστε τον κλασικό μπουφέ με τον καθρέφτη από την ίδια συλλογή επίπλων.
  Η αξία του είναι από 1959 Ε, μόνο 1665 Ε., και του καθρέπτη από 250 Ε, μόνο 210 Ε

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο φ π α.

  View Gallery

 • Μπουφές σε στυλ country, με νεοκλασσικά τελειώματα.

  Προτείνετε σε χειροποίητη βαφή πατίνας

  Η διάσταση του είναι  2,10*0,50 .

  Η αξία του μπουφέ είναι από 1850 Ε , μόνο 1300 Ε, και του καθρέπτη 380 Ε

   

  View Gallery

 • Χειροποίητος μπουφές, ελληνικής κατασκευής.

  Χαρακτηριστικό του, πως όλα τα σκαλίσματά του είναι χειροποίητα από μάστορα εξειδικευμένο στο κλασσικό έπιπλο.
  Κάθε του σημείο είναι δουλεμένο με μεράκι, για λάτρεις του καλού ελληνικού επίπλου…

  Σχεδόν εξ ολοκλήρου μασίφ καρυδιά, διάσταση 2,20 .

  View Gallery
Καλέστε μας!