Υπηρεσίες

υπηρεσίες επίπλων In Σταυρόπουλος

Υπηρεσίες

Στο In Σταυρόπουλος παρέχουμε δωρεάν τη μελέτη του χώρου σας με την αγορά των επίπλων από το κατάστημα μας.
Οι interior designers μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός και μόνο στόχου: Να δημιουργήσετε μαζί το χώρο των ονείρων σας!

Μεταφορά και συναρμολόγηση
Η μεταφορά των επίπλων σας γίνεται από ιδιόκτητα φορτηγά και μόνιμους υπαλλήλους της εταιρείας μας. Καλέστε μας (2310476095-6) για τους όρους μεταφοράς
Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου – Private shopping
Ο σχεδιασμός του χώρου σας, με την αγορά των επίπλων σας, παρέχεται δωρεάν από έμπειρους διακοσμητές και αρχιτέκτονες. Ζήστε την εμπειρία private shopping στο ΙΝ Σταυρόπουλος: Ο διακοσμητής του ΙΝ Σταυρόπουλος είναι μαζί σας στο σπίτι σας, στην επίσκεψή σας στο κατάστημά μας, σας βοηθά σε όλα τα στάδια.
Ειδικές κατασκευές
Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή ταιριάζει στον χώρο σας. Η κατασκευή σας θα σχεδιαστεί από τον διακοσμητή που θα σας εξυπηρετήσει στο ΙΝ Σταυρόπουλος και θα εκτελεστεί από το Τμήμα Ειδικών Κατασκευών που λειτουργεί πολλά χρόνια τώρα στην εταιρεία μας.
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση – Εγγύηση
Το σύστημα εξυπηρέτησης πελατών του ΙΝ Σταυρόπουλος λειτουργεί άψογα από το 1973. Είμαστε υπερήφανοι για τους ευχαριστημένους πελάτες μας ανά την Ελλάδα. Ενημερωθείτε από τους συμβούλους μας για την Εγγύηση ΙΝ Σταυρόπουλος.
Project επίπλωσης
Αναλαμβάνουμε projects συνολικής επίπλωσης του χώρου σας. Αφού εγκρίνετε το budget και το όραμά μας για το σπίτι σας, δεν θα χρειαστούμε την παρουσία σας σε κανένα στάδιο. Στο συνολικό κόστος του projectσας συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του αρχιτέκτονα και η μελέτη των ειδικών κατασκευών.
Διαδικασία Διακόσμησης
  • Επιλογές
  • Μελέτη
  • Παρουσίαση
  • Υλοποίηση
Συζητήστε στο κατάστημά μας τις επιλογές σας.
Κλείστε ραντεβού με τον διακοσμητή στο σπίτι σας όπου θα δείτε επιτόπου χρώματα, υλικά και θα γίνει επιμέτρηση του χώρου σας.
Κλείστε δεύτερο ραντεβού στο κατάστημά μας με τον διακοσμητή σας όπου θα γίνει η παρουσίαση της πρότασής μας!
Το σπίτι των ονείρων σας γίνεται επιτέλους πραγματικότητα!
έπιπλα Θεσσαλονίκη Σταυρόπουλος
Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία…

    Καλέστε μας!